Sommarbrev

2018-06-13

Vi går mot semester och sommarledighet på andra sätt. Verksamheten i vår församling ligger lågt under sommaren.
Sommarens möten är till största delen förlagda till Storstrand. EFS Svensbyn anordnar möten på Svensbyliden den 10:de och 24:de juni.
Den här sommaren deltar ett flertal konfirmander från Infjärdenområdet i läger på Storstrand. Ta med alla barn och ledare i dina förböner, be att de får en möjlighet till andlig tillväxt såväl som fina upplevelser som ger minnen för livet.
Den 17-19 augusti är det inspirationshelg på Storstrand där bla Magnus Persson medverkar. Se för övrigt predikoturer eller annonser för mer programinformation för Storstrand. Vi har vår ansvarshelg på Storstrands-konferensen den 19-22 juli då behövs några frivilliga som hjälper till i kök mm. Söndag den 26/8 börjar gudstjänsterna i Infjärdenkyrkan.
Vi tänker starta en tonårsgrupp till hösten, ett mycket angeläget böneämne. Scouterna har en haik i Kaptensviken den 16 juni.
Vi har till 1 juni samlat in 109000 kr i kollekter och andra gåvor. Vi tackar för era insatser hittills. Vi har halva årsbudgeten kvar och uppmanar er att fortsätta givandet. Du kan använda vårt bankgiro 332-9349 eller Svischa en sommargåva till nummer 123 667 2554.
Se mer på vår hemsida http://www.efssjulnas.nu/
En glad sommar och Guds välsignelse önskar vi er alla.

Styrelsen.